Silestone composiet bladen uit de collectie Zen

De kleuren in deze serie van Silestone zijn geïnspireerd op het Oosten en brengen rust en harmonie in huis.

De kleuren in ze serie van Silestone zijn geïnspireerd op het Oosten en brengen rust en harmonie in huis. De Silestone composietcollectie Zen serie bestaat uit egale kleuren voor rustgevende ontwerpen. In deze collectie worden de prestaties van de bacteriostatische eigenschappen van Silestone gecombineerd met een de luxe rustgevende uitstraling.

composiet keukenbladen van silestone by cosentiono sfeer

Composiet wordt gemaakt door binders, kleur- en kunststoffen toe te voegen aan natuursteengranulaat.

Silestone composiet is een natuurlijk kwarts en is ontwikkeld voor de inrichting van moderne keukens en badkamers en is beschikbaar in fraaie, gevarieerde kleuren en speciale texturen.

Silestone bestaat tot 93% uit natuurlijk kwarts, waardoor het een buitengewoon hard en bestendig materiaal is. Het is het eerste en enige werkblad uit kwarts met antibacteriële bescherming en biedt dus hygiënische eigenschappen die uniek zijn op de markt. Het is een ideaal oppervlak voor keukens, badkamers, vloeren en wandbekledingen met minimale voegen.

Het beste van natuursteen en een zeer eigentijds ontwerp zijn gecombineerd, waardoor het product wereldleider is in kwartsoppervlakken voor woningen en openbare ruimtes.

Silestone® maakt het mogelijk om nieuwe concepten en omgevingen met een eigentijds ontwerp te creëren, dankzij de talloze kleurschakeringen en afwerkingen, de bestendigheid en flexibiliteit.

Bijzondere kenmerken voor composiet keukenbladen van Silestone:

Vlekbestendigheid
Het oppervlak van Silestone® is niet poreus en is daardoor uitermate bestendig tegen allerlei dagelijkse vlekkenmakers zoals koffie, wijn,citroensap, olijfolie, azijn, make-up en vele andere producten.

Schokbestendigheid:
Silestone® kwartsoppervlakken hebben een hoge schokbestendigheid. In de meeste gevallen is deze aanzienlijk hoger dan andere producten die gebruikt worden voor gelijkwaardige toepassingen (graniet, solid surfaces, enz.). Dit zorgt ervoor dat u met een gerust hart in uw keuken zware voorwerpen (pannen, dienbladen, enz.) kunt hanteren.

Zuurbestendigheid:
Kwarts is een van de hardste mineralen op aarde. Dit maakt de Silestone producten uiterst duurzaam, met een hoge bestendigheid tegen zuren.

Krasbestendigheid:
Kwarts heeft‘ een hardheid van 7 op de hardheidsschaal van Mohs (voor diamant is dat 10). Hierdoor komen er niet gemakkelijk krassen op het Silestone® werkblad, dit in tegenstelling tot materialen als graniet of HPL. Silestone® is zeer krasbestendig, maar om uw werkblad als nieuw te houden raden wij altijd het gebruik van een snijplank of onderzetter aan.

 

Silestone by Cosentino, Kleurencollectie ZEN

silestone composiet kleuren zen collectie

 

 

silestone composiet zen haiku

 

silestone composiet zen kensho

 

silestone composiet zen unsui

 

silestone composiet zen gedatsu

 

silestone composiet zen negro tao

 

 

silestone by cosentino logo

 

De afgebeelde decors geven slechts een idee van de echte kleur- en decornuances,maar zijn niet natuurgetrouw. De aangeboden stalen zijn slechts een staalname maar geven geen overzicht van al de verschillende nuances binnen het design.

 

 

 

 

copyright Nationaleinterieurbank.nl 2004-2016

Vloerboer.nl  | Nationaleinterieurbank.nl |
Natuursteenbladen
Natuursteenbladen
natuurstenbladen
Adverteren op deze pagina?