Natuursteen bladen uit Keramiek, een nieuw innovatief product

Bladen met sfeer en uitstraling , het nieuw architectonisch oppervlak, dynamiek in Keramiek.

Wilt u een exclusief en toch betaalbaar keukenblad ? Kijk dan ook eens maar een keramisch blad.  Een werkblad uit keramiek is nu ook op de Nederlandse markt verkrijgbaar. De uit keramiek vervaardigde bladdelen zijn in tegenstelling tot andere natuurlijke materialen volkomen egaal van kleur, waardoor het een bijna niet te evenaren uitstraling heeft. Standaard worden deze bladen in een dikte van 4 cm geleverd. Voor een robuustere uitstraling kunt u het blad laten opdikken naar 60, 80 tot zelfs 100 cm.

Keukenblad uit keramiek platen - detailbeeld

Met een 100 % kleurvaste en volkomen egale oppervlakte geeft het Keramiek werkblad de keuken een geheel nieuwe uitstraling en zorgt daarnaast voor een verrassend effect, vooral omdat het zich heel goed laat combineren met achterwanden en randafwerking, maar ook met andere materialen. Met Keramiek brengen wij dynamiek in uw keuken, dynamiek met Keramiek.

Keramiek is het resultaat van een zeer innovatief productiesysteem, Het is ontstaan door de toepassing van een vooruitstrevende technologie die uitstekende prestaties levert. Keramiek wordt geproduceerd in platen van 300x100 cm zonder het gebruik van matrijzen en wordt op een mat gedrukt met een kracht van 15.000 ton. Het bakken gebeurt in elektrische ovens zonder uitstoot van schadelijke gassen.Tenslotte zorgt een volledig geautomatiseerde snijlijn voor het verkrijgen van de verschillende formaten waarin het wordt verkocht. Bekijk de productinformatie van een keramiek werkblad.

keramisch keukendesign

Keramiek bij de keukenspeciaalzaken

Keramiek bladen zijn verkrijgbaar bij de geselecteerde keukenspeciaalzaken. Een keukenzaak hebben meerdere bladen in hun showroom, zodat u ze in werkelijkheid kunt zien. Ook vindt u hier monsterkasten die u een overzicht geven van alle mogelijke materialen en de actuele kleuren waarin de bladen leverbaar zijn.

Afgebeelde dekoren geven slechts een idee van de echte kleur- en decornuances,maar zijn niet natuurgetrouw. De aangeboden stalen zijn slechts een staalname maar geven geen overzicht van al de verschillende nuances binnen het design.

copyright Nationaleinterieurbank.nl 2004-2016

Vloerboer.nl  | Nationaleinterieurbank.nl |
Natuursteenbladen
Natuursteenbladen
natuurstenbladen
Adverteren op deze pagina?